seijal

kvinna – känslor – tankar

Skal vi danse – ”Let’s dance Norge” -4

22:52
Det känns lite konstigt att se programmet i efterhand, för det vad vi här i Sverige får se, har ju hänt för ett bra tag sedan och nytt har hänt. Det kan man läsa på deras tv-sida, skal vi danse och när man googlar ser man ju vad som hänt. Men nu är vi i Sverige och skall naturligtvis hålla oss till det som visas här.
Nåja, Anna Anka dansade jätte dåligt, men hon klarade sig ifrån dansduellen. Som jag har misstänkt tidigare, Anna är bra på att dansa sakta danser, nära mannen 😉 men när det gäller snabba danser, klarar Anna inte det. Denna gång dansade Anna som en träd-stock, stelt och hackigt. Och Anna visste att hon misslyckades och hade kurage och mod att erkänna sitt misslyckande. Anna fick bara 16 påäng.
Atle dansade till finska Lordi’s halleluja 😀 Atle fick mest påäng av domarna, 37 påäng och Stella fick 36. Stella dansade underbart, jätte bra.
Anders var tvungen att hoppa av tävlingen på grund av sjukdom och det gjorde att ingen åkte ut. Men nästa gång blir det igen som vanligt, en skall åka ut. Synd bara att man vet vem. Det är en nackdel att titta efterhand på tävlingen.
Skal vi danse

Annonser

9 oktober, 2011 - Posted by | LetsDance, TV, TVnöje | ,

Sorry, the comment form is closed at this time.