seijal

kvinna – känslor – tankar

”Sister Wives”: Robyn skulle ge upp sina egna ungar att bo med Kody Brown & The Wives Sister!

05:01
I Sverige sedda avsnitt har man än så länge inte sett något om mobbning eller annat bråk mellan fruarna. Men nu påstås det att Robyns barn är mobbade av vissa andra barn i familjen och att Christine tillåter det. Hon är ju tredje frun, som sägs inte vara riktigt nöjd med att Kody tog en ny fru efter henne. Alla tre fruarna var ju lite sura då när Kody uppvaktade Robyn. Fruarna vill inte visa upp allt men avundsjuka tycks finnas med i deras liv. Fyra fruar är för mycket för en man. Inte hinner en man vara så mycket med en fru att hon skulle vara nöjd.
Det där att Robyn är villig att lämna sina barn till barnen pappa, bara hon själv fick vara med Kody och sister wives och deras barn. Hon skulle ge upp sina barn. Otroligt om det är sant. Jag har lite svårt att tro på det där. Jag antar att även familjen Brown är hatade av många, precis som Kate Gosselin är hatad av många.
Om fruarna är sura på varandra, då märker barnen det och har börjat mobba Robyns barn. Robyn tog ju med 2 eller var det tre barn med sig till polygami-familjen.
Och Kody tycks inte ha tid med alla barnen, inte så mycket tid som det kanske skulle behövas. Många barn kräver mycket uppmärksamhet. Saken försvåras när fruarna kommer inte överens. Jag trodde att d trivdes. Men nykomlingarna, Robyn och hennes barn tycks ha rubbat balansen på ett negativt sett. – *

Annonser

2 november, 2011 - Posted by | SisterWives |

Sorry, the comment form is closed at this time.