seijal

kvinna – känslor – tankar

seijah

– Jag heter seija helena lensu, en äldre invandrarkvinna. Jag är inte ”tantaktig” precis, fast jag börjar bli ”gammal”, jag känner mig ung, ung i sinnet och följer med i tiden 😉
– Jag har bott i Sverige många många år. Arbetar inte numera. Att vara ledig och göra vad man vill, finns inget bättre än det. Jag gillar att ta det lugnt och ha det lugnt, jag är alltså ingen stress-människa. Stressen har jag lämnat bakom mig.
– I ärlighetens namn måste jag påpeka att d flesta bloggare bloggar om sina känslor, för även alla åsikter man har, kommer från ens känslor, hur vi upplever allt, vad vi tycker om och vad vi tycker inte om och all kritik som man delar ut kommer från ens innerta, ens egna känslor.
– Jag gillar olika. Jag gillar alla världens folk, oavsett hudfärg, etnicitet, kultur och religion. Vi alla människor på Jorden är iaf människor. Vi skall inte snegla negativt på våran olikheter. Istället bör vi se på oss som Jordens gemensam mänsklighet. Alla har vi samma värde, vi är människor. Vi bör ha rätt att bo där vi vill, äta vad vi vill, klä på oss som vi vill…varje människa har rätt att bestämma det där själva.
– Jorden är olika på olika ställen, olika natur, olika klimat, olika typer av människor och vi människor är lika fria som andra djuren att vandra, flytta dit vi vill. Gränserna försvårar vårt frihet att röra på oss. Men vi har frihet iaf att vandra så mycket vi bara kan och vill. Jorden är alla människoers/folks, hem.
Mvh// seijah

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s